top of page

- Mjeshtër berber -

Opening the books...

 PËR NE

   E themeluar në vitin 2010, Cuttinwell Hair Care është dyqani juaj i berberit në LA. Ne jemi të përkushtuar t'ju bëjmë të dukeni sa më mirë, çdo ditë të javës. Ne ofrojmë shërbime të nivelit të lartë të berberit në Westwood Village. Rezervoni një takim sot!

  

CUTTINWELL LLC bluered.png
YouTube Profile Image.png
About
Services

Rrëshqitni majtas

Gallery
Hairdresser Tools
Contact
TE LUTEM ME TELEFONO
VENDNDODHJA
HAPJE-MBYLLJE

Telefoni: 951-240-6766

Email:  cuttinwellhc@gmail.com

1061 Gayley Ave

Westwood, Los Angeles Ca

90024

E martë ose e enjte: 12:00 - 19:00
​​ E mërkurë: 12:00 - 17:00
​ E premte dhe e shtunë: 12:00 - 18:00

    • Instagram
    • Facebook
    • Twitter
    • YouTube
    bottom of page